Ötvös Tibor

Hivatalos: jön a Crysis Remastered

Hivatalosan is bemutatkozott a Crysis Remastered.

Igazából nem hiszem, hogy túl nagy meglepetést okozott a Crytek és az Electronic Arts a ma hajnali bejelentésével, mellyel valójában csak megerősítete a Crysis Remastered létezését. A mostani közleményben azt tudhattuk meg, hogy a mai trendekkel ellentétben a Remastered a szóló kampányra koncentrál majd és a Saber Interactive dolgozik a projekten. Se megjelenési dátum, de gameplay jelenet nem került ki.

A szinopszis sem változik, mely a következő: Az USA és Észak-Korea között egyre jobban nő a feszültség, amely a Dél-Kínai-tengeren kristályosodik ki igazán. A problémát egy amerikai archeológusok által felfedezett rejtélyes objektum okozza, mely az egyik ottani szigeten található. Észak-Korea rögtön elfoglalja és lezárja a területet, az Egyesült Államok pedig egy elit egységet küld, hogy kihozzák a tudósokat, és megtudják, miért kell annyira a koreaiaknak a tárgy. A két nép közötti ütközet alatt az objektum működésbe lép, és minden jel arra mutat, hogy az idegen eredetű tárgy a Föld leigázásában játszik kulcsszerepet. A sziget emberi túlélői összefognak, így megkezdődik a háború a csonttá fagyott trópusi szigeten a földönkívüliekkel, mely háború kimenetelétől akár a Föld sorsa is függhet. A két ellenséges ország továbbra is egymás ellen harcol, miközben az idegenek mindent és mindenkit megtámadnak. Gyorsan halványul a remény, miközben a játékosnak titkos egységet kell a buja trópusi őserdő szívébe vezetnie, hogy aztán keresztülhaladva az idegen objektum belsejében (súlytalanságban), vad, fagyott tájakon küzdve eljusson a végső, anyahajón vívott csatáig, ahol eldőlhet a Föld sorsa.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    Életemben először múlt héten végigvittem az első részt, meg a szinkronos kiegészítőt. Látványra szerintem ma is nagyon rendben van, de a sztori elég faék egyszerűségű, a játékmenet sem különösebben izgalmas. Viszont egy Call of Duty-hoz képest nehéz már legkönnyebb fokozaton is, bár főleg amiatt, hogy egyes részeken egészen irreális túlerőben lévő ellenséget kell lekaszabolni, meg a főellenségként feltűnő nagyobb idegenek (élőlény vagy jármű, sose tudom mik azok) sem adják könnyen magukat. De a grafika mai szemmel sem rossz, pl. az említett Call of Duty évekkel később sem volt ilyen látványos és részletgazdag.
    Ami viszont szórakoztató, az a Warhead szinkronja. 80-as évek übermacsó VHS akciófilm feeling. :)
  • Dynamic #4
    Az első kettővel, nem játszottam csak videót néztem és tény hogy erős túlzás, hogy mindennél jobban néz ki, viszont a 3. rész mai szemmel is eléggé ott van. Friss az élmény, mert pár hete volt a gépemen. És 7 éves játék!
    Az meg más kérdés, hogy egy kalap szar az egész. Hiába tudtam max quality grafikával futtatni, ha az egész közben egy rohadt unalmas, jellegtelen repetitív lövölde. Én speciel pár óra után töröltem.
  • Evoluti0N #3
    "amúgy mai napig mindennél jobban néz ki.."

    Azért ne essünk túlzásba. :D
  • gombabácsi #1
    remaster = felhúzok mindent maxra, mai gépen már talán elmegy :)
    amúgy mai napig mindennél jobban néz ki...