DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Így segített testvérének Lewis Hamilton

Nicolas Hamilton beszélt egy régi történetről - mint mondta, ő a bátyja legnagyobb szurkolója és szerinte hihetetlen, hogy honnan indulva hova jutott el mostanáig.

Lewis Hamilton testvére, Nicolas Hamilton beszélt arról a Sky Sportsnak, hogy az F1-es pilóta hogyan segített neki korábban, amikor tolószéke miatt bántották a társai. Mint mondta, bátyja tanácsa és életfelfogása könnyebbé tette az ő életét, pedig gyerekként sokat terrorizálták amiatt, hogy nem tudott felállni és tolószékbe kényszerült.

"A bátyám volt az első, akihez odamentem, amikor küszködtem ezzel. Megkérdeztem tőle, hogy mit csináljak, ha a többi gyerek bánt a tolószékem miatt. Annyit válaszolt, hogy továbbra is maradjak önmagam. Meg azt, hogy ha az emberek nevetnek a tolószéken, miért nem tesszük menővé és csinálunk vele menő dolgokat? Megtanított ezekre és majdnem tolószékes Tony Hawk lettem, elkezdtem leugrálni vele lépcsőkről, ilyesmi. Ez segített átvészelni azt az időszakot, karakterépítő pillanat volt" - mesélte.

bros



Nicolas azt is elmondta, hogy édesapja kicsit másképp nevelte: Anthony Hamilton mindig azt akarta, hogy fiai mindenért küzdjenek meg, soha nem engedte nekik azt, hogy a könnyebb utat válasszák, meg kellett vívniuk a maguk csatáit. Így volt ez Nicolas egészségügyi helyzetével is, de utólag már azt mondja, hogy ez segített neki mentálisan erősebbé válni. A testvérét viszont bálványozza.

"Akármeddig tudnék róla beszélni, mert az életem körülötte forog, de ezt tiszta büszkeségből mondom. Én vagyok a legnagyobb szurkolója. Szerintem nem fogja fel, hogy milyen sokat jelent nekem. Tudom, hogy egy szegény fekete kölyök volt, most pedig ő az egyik legnagyobb hatással bíró sportoló a világon. El sem hiszem, hogy ezt csinálja, hiszen mi csak egy átlagos család vagyunk. Anno a gokartozó srácok azt mondták, hogy ők akarnak lenni a következő Michael Schumacher, most már azt, hogy a következő Lewis Hamilton. Ami a szívén, az a száján, voltak idők, amikor mondott dolgokat éa hibákat követett el, de egy hihetetlen ember."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: