Peller Anna és Lukács Miki kislánya már ilyen nagy – Annabella 6 éves

Peller Anna és Lukács Miki német és angol nyelvre tanítja óvodás kislányukat.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Peller Anna a Reggeli műsorvezetője, keresett szinkronhang és népszerű színésznő. Épp premierre készült, a Budapesti Operettszínházban március 20-án mutatták volna be a La Mancha lovagját, amelyben Aldonza, illetve Dulcinea szerepét kapta meg, de a világjárvány miatt a bemutató is elmaradt.

Jelenleg csak az RTL Klub reggeli műsorának stúdiójába megy be, ezt leszámítva önkéntes karanténban tölti napjait férjével, Lukács Mikivel és óvodás kislányukkal. Annabella tavaly decemberben ünnepelte a hatodik születésnapját. Szülei mindent megtesznek, hogy kiélvezzék az együtt töltött heteket, ugyanakkor tartsák magukat egy napirendhez, hogy ne folyjanak egybe a napok.

- Igyekszünk úgy foglalkozni vele, mintha az óvodába menne: időben felkelni, időben reggelizni… jó, ez néha nem sikerül, mert rohangáltunk már fél napot pizsamában, de a törekvés megvan. Oktatjuk is, Miki angolra, én németre, emellett zongorázni is tanítom a kis szintetizátoron – mesélte a színésznő az RTL Klub videójában.

A 2020. április 24-én, 14 órakor induló élő streamben Peller Anna is mesél virtuális rendezvényünk, az Out of the Box mai részében Szily Nórának arról, hogyan éli meg anyaként a hetek óta tartó összezártságot gyermekével, családjával. Hogyan és miben változott az élete a világjárvány miatt. Rajta kívül Horváth Éva, műsorvezető és Sákovics Dia pszichológus, a Dívány.hu főszerkesztő-helyettese mondja el tapasztalatait, elakadásait, ötleteit - őszintén, akár az önkritikát sem mellőzve. Ha kíváncsi vagy a beszélgetésre, ma délután 2-kor nézz be a Feminára!

Szerencsére Peller Annának és családjának volt lehetősége egy kis töltekezésre, mielőtt a világ a feje tetejére állt: februárban értek haza Miamiból. 11 napot töltöttek az Amerikai Egyesült Államokban, ahol először Floridában időztek, majd egy hétnapos óceánjáró hajóútra mentek. Ez volt az első hármasban megélt, messzi, külföldi útjuk, amit Annabella nagyon élvezett. Nézd meg a nyaraláson készült fotóikat is!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Az Out of the Box eseményeiről a Facebook-oldalukon tájékozódhatsz, a korábbi beszélgetéseket pedig ezen a Youtube-csatornán tekintheted meg. Kövesd az Out of the Box adásait, és ha nem hagynál ki egy részt sem, iratkozz fel!
Ezt is szeretjük