Két új füles érkezik a HyperX Stinger családba

A Core 7.1 és Core Wireless+7.1 nagyjából minden újdonságát a nevében hordozza.

Hirdetés

Két „gazdaságos” opcióval bővül a HyperX Stinger Core headset sorozata: za alapokra koncentráló, ezért Core 7.1 vezetéknevet kapó páros közös képessége a virtuális 7.1-es hangzás, amely ezúttal nem hardveres segítséggel érkezik, hanem a mellékelt NGENUITY szoftver állítja elő nekünk. Hogy ez mennyivel lesz gyengébb (vagy éppen jobb) a sok, gyakran elég gagyi virtuális surround élménynél majd csak a tesztek során derül ki. További közös tulajdonság a 40 mm-es neodímium mágnessel dolgozó meghajtók használata, a zárt kialakítású kagylóba integrált hangerőállító, a zajszűrős, felhajtható mikrofon és a 250 gramm alatt maradó tömeg.


(forrás: HyperX) [+]

Amiben a két új készülék különbözik viszont, az a csatlakozás: a Core 7.1 egy sztenderd, négypólusú, 3,5 mm-es jack aljzattal dolgozik, és egy 2,5 m-es vezetéken át fogadja a jeleket, míg a Core Wireless+7.1 2,4 GHz-es megoldást használ ugyanerre. Az ehhez szükséges adapter egy USB portot igényel, és a 17 órás üzemidőt ígérő akkumulátort is egy USB porton át lehet tölteni, amelyhez egy 50 cm-es kábelt mellékelnek a dobozban.


(forrás: HyperX) [+]

Az újdonságok már elérhetőek a boltokban, a vezetékes változat 19 000 forint, a vezeték nélkül 29 000 forint körüli áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés