Koronavírus-járvány

41 évesen elhunyt egy tatabányai betegápoló - a koronavírus áldozata lett

Koronavírus-fertőzésben meghalt egy egészségügyi dolgozó.

2020.04.25 20:42ma.hu

Miután még pénteken, az RTL Híradójának Dr. Lőke János kórházigazgató nyilatkozott, hogy a Szent Borbála kórházban robbanásszerűen terjed a koronavírus, másnapra meghalt egy ott dolgozó beteghordó.

A riport szerint a kórház egyik orvosa április tizedikén ügyeletben volt, akkor kaphatta el a nyavalyát. Két nappal később jelentkeztek nála a tünetek, majd utána jelezték többen a különböző osztályokról is, hogy észlelik magukon a szimptómákat.

Jelenleg hatvan kórházi munkatárs kényszerült házi karanténba, ennek ellenére a kórházban el tudják látni a felmerülő feladatokat - mondta el a főigazgató.

Sajnos szombat reggelre elhunyt az a 41 éves betegápoló, aki szintén a Szent Borbálában dolgozott. Müller Cecília elmondta az operatív törzs szombati tájékoztatóján, hogy súlyos betegsége volt, baktérium okozta vérmérgezésben szenvedett, amit egy bélgyulladásra vezettek vissza. A férfit a székesfehérvári kórházban kezelték, itt is halt meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.