Irtó cuki dolgot vettek észre az állatokon a járványhelyzetben

Úgy tűnik, az állatok is odafigyelnek a korlátozó intézkedések betartására.

Állatok távolságtartása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A koronavírus-járvány miatt olyan korlátozó intézkedések mellett kénytelen most mindenki élni a mindennapjait, amire még nem volt példa az elmúlt évtizedekben. Ez Magyarországon többek közt az iskolák bezárásában és a kijárási korlátozások bevezetésében is megmutatkozott.

Nincs olyan ország a Földön, ahol nem győzik hangsúlyozni: most, ezekben a nehéz időkben nagyon fontos a társadalmi távolságtartás, hiszen ezekkel a rendelkezésekkel szeretnék lassítani a járványt, valamint elérni, hogy a lehető legkevesebb ember fertőződjön meg.

Az állatok is tartják a kötelező távolságot

A világ nagy részén bevezették a kereskedelmi egységekben, hogy az embereknek egymástól biztonságos távolságot kell tartaniuk várakozás közben. Sok helyen ezt a padlóra festett körök, vagy matricák segítik. Ám úgy tűnik, hogy nem csak nekünk fontos betartani ezeket: sok helyen megfigyelték, hogy mintha az állatok is arra törekednének, hogy a lehető legminimálisabbra csökkentsék az érintkezések számát – és szerencsére erről nagyon cuki képek is készültek.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

(Képek forrása: Boredpanda)

Ezt is szeretjük