Nadrágokat akart lopni egy nő és egy lány Miskolcon

Vágólapra másolva!
Egy 19 éves nő és egy lány el akart lopni két farmernadrágot az egyik miskolci üzletből. Ki is jutottak az üzletből, de amikor a biztonsági őt utánuk szólt, eldobták a táskát a nadrágokkal együtt és elmenekültek.
Vágólapra másolva!

A nő és a kislány július második felében ment be egy ruhaboltba Miskolcon. Ott kiválasztottak két farmernadrágot és bevitték a próbafülkébe.

A kislány a fogaival leszedte a nadrágokról csipogót, majd elrejtették a táskájukban és fizetés nélkül kijöttek az üzletből.

Amikor a bolt előtti lépcsőn voltak, a biztonsági őr utánuk szólt, hogy álljanak meg, erre táskájukat eldobva elfutottak. Végül mégis visszamentek a bolthoz és a biztonsági őrrel együtt megvárták a rendőröket.

A lopással okozott 10 ezer forintos kár teljesen megtérült, mivel a kislány olyan óvatosan szedte le a csipogót a nadrágokról, hogy azok nem sérültek meg.

Az ügyészség dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás miatt emelt vádat a 19 éves nő ellen, és azt javasolja a bíróságnak, hogy ítélje felfüggesztett fogházbüntetésre, valamint rendeljen ki mellé pártfogót. A kislány megrovást kapott és megszüntették ellene az eljárást.