Rákay Philip: Megújítani Európát? 34 millió migránssal?

Vágólapra másolva!
Megújítani Európát? 34 millió migránssal? Bukott komcsikkal és pedofil "européerekkel"? Inkább a halál... - írja legújabb Facebook-bejegyzésében Rákay Philip. 
Vágólapra másolva!

Renew Europe. Olvasható a zsúrmarxista Momentum és liberó testvérpártjainak, az úgynevezett Renew Europe frakció tagpártjainak minden egyes vizuális megjelenésén.

Nem vitás, mit jelent számukra és a többi uniós balos párt számára Európa újracsomagolása, s az a fajta politikai újratervezés, amelyről ez a kibillent, közveszélyes társaság álmodozik a Dobrev Klántól, a Momentumig bezárólag - a nem létező hálózat tevékeny asszisztálásával...

Íme:

  • Visszaszorítani a nemzeti szuverenitást, a nemzetállamok saját döntési hatáskörének szinte teljes elvételével. Mindez az Európai Egyesült Államok-modell előszobája, majd egy világkormány létrehozásának fontos stációja lehet.
  • Európainak hazudott, mesterségesen kanonizálni próbált ügyek, például marginális társadalmi csoportok által képviselt tematikák erőszakos ráerőltetése a többségi társadalomra. Lásd: gender-kérdések, LMBTQI-ügyek, amelyekre már nem csupán emberi jogként, hanem közös európai értékként próbálnak hivatkozni.
  • Beengedni Európába további 34 millió - kulturális, vallási és társadalmi szempontból is integrálhatatlan - migránst, s az elmúlt években illegálisan érkezett millióknak is biztosítani a „teljeskörű politikai részvételi lehetőségeket". Magyarul: új szavazókat importálni, bármi áron. Olyan szavazókat, akik hálából - rövidtávon legalábbis - a baloldali-liberális pártokra fognak voksolni.
  • Relativizálni egyetemes értékeket, tudatosan félremagyarázni, profanizálni a keresztény etika alapjait, Krisztus tanításait.
  • A szélsőségesen ostoba, „politikai korrektség" jegyében üldözni az őszinte, tiszta beszédet és gondolkodást.
  • A modernség nevében átcímkézni, újracsomagolni a vállalhatatlan, a történelem sülyesztőjébe került XX. századi kommunista-szocialista, szélsőbalos ideológiákat. Közben reaktiválni, divatossá tenni a mai napig ezeket képviselő kommunista és neobolsevik elvtársakat.
  • Utópisztikus egyenlősdit hirdetni, például alapjövedelemmel kábítani néptömegeket, s közben a középosztálytól venni el mindazt, amiért megdolgozott.
  • S végezetül, csupán egyetlen ilyen példa a rengeteg közül: Normálisnak hazudni, sőt bátor, haladó mintaként állítani az emberek elé a Momentum pártcsaládjának, a Renew Europe frakció svéd alelnökének beteg életvitelét.

Akinek van hozzá gyomra, olvassa el a Pesti Srácok írását.

Ha ezt jelenti Európa megújítása, abból az Európából mi nem kérünk! De leginkább azokból a politikusokból nem, akik a fentieket hirdetik. Illiberális, keresztény patriótaként küzdenünk kell ellenük! Minden áldott nap!!! Terjesszük, osszuk meg, mielőtt késő lesz... - írja Rákay Philip.