Többször megverte az élettársát egy szabolcsi rendőr

ököl illusztráció
ököl illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy szabolcsi rendőr többször is brutálisan megverte az élettársát. Amikor a nő először kórházba került, azt hazudta, hogy balesete volt, hogy a férfi ne veszítse el a munkáját. Amikor újra rátámadt, magára zárta a fürdőszoba ajtaját és hívta élettársa kollégáit. 
Vágólapra másolva!

A férfi és a nő 2017-től volt élettársi kapcsolatban. Tavaly júliusban, a szabolcsi otthonukban féltékenység miatt összevesztek.

A rendőr a karjánál fogva az udvarra rángatta a nőt, a földre lökte, majd a hajánál fogva húzta, aztán hirtelen elengedte, amitől élettársa feje a betonba csapódott.

A nő kórházba került a sérüléseivel. Ott azt hazudta, hogy csak balesete volt. Így akarta elkerülni, hogy az élettársa elveszítse a munkáját.

Tavaly szeptemberben a férfi féltékenység miatt megint megverte az élettársát.

Részegen fojtogatta, megütötte, a hátára taposott, kitépte a füléből a fülbevalóját és nem engedte ki a házból.

Idén áprilisban megegyeztek, hogy szakítanak.A tartozásaik miatt azonban összevesztek. A férfi megint agresszív lett, törni-zúzni kezdett a konyhában és azzal fenyegette meg a nőt, hogy megint megveri.

illusztráció Forrás: pixabay.com

A nő kimenekült az udvarra, de a rendőr utánament és visszarángatta a házba, ahol

az alkarjával szorította a nyakát, majd derékon rúgta.

Végül az áldozatnak sikerült bemenekülnie a fürdőszobába, ahol kihívta a férfi kollégáit.

A rendőr ezek után fenyegetéssel akarta rávenni, hogy vonja vissza a feljelentést és emiatt többször hívta telefonon, sőt személyesen is elment hozzá.

A nő kihallgatása után a rendőrt őrizetbe vették és kihallgatták. A bíróság elrendelte a bűnügyi felügyeletét és távoltartást is javasolt. A nyomozó ügyészség többek között könnyű testi sértés és személyi szabadság megsértése miatt emelt vádat a rendőr ellen. Azt javasolják, hogy ha a férfi az előkészítő ülésen beismerő vallomást tesz, a bíróság ítélje 1 év 8 hónap börtönbüntetésre, amit 3 év próbaidőre függesszenek fel. Ezen kívül katonai büntetésként fokozzák le a rendőrségen belül.