A kőbányai gyerekpornós machetés gyilkos azt akarja, hogy kivégezzék, most a húga beszél majd, akit megerőszakolt

kőbányai gyilkos
K. Dánielt emberölés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.
Vágólapra másolva!
A húga meghallgatásával folytatódik hétfőn a kőbányai machetés rém pere a bíróságon. Dániel már az előző tárgyaláson is a kivégzéséért könyörgött.
Vágólapra másolva!

Hétfőn folytatódik annak a férfinek a pere, aki tavaly szilveszterkor egy kőbányai társasházban becsöngetett az alatta lakó háromgyerekes nőhöz, majd miután az asszony ajtót nyitott, egy machetével rátámadt, és a gyerekei szeme láttára megölte - írja a Bors. A 22 éves Dánielt nem sokkal később elfogták a rendőrök, ő pedig mindent bevallott.

K. Dánielt emberölés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására Forrás: police.hu

A Bors cikkében felidézi, a férfi akkor azt mondta, hogy

az eset előtt nagyon sokat ivott, szteroidozott és depresszív hangulatban volt.

A nyomozás azonban más részletekre is fényt derített: Dániel a gyilkosság előtt, szenteste a saját húgát is megerőszakolta, a számítógépén pedig rengeteg gyerekpornót találtak. Egyes szemtanúk szerint a férfi nem véletlenül kopogott be Szabinához sem, azt állítják, hogy a nő 14 éves lányát szemelte ki magának.

Hétfőn Dániel húgának meghallgatásával folytatódik a tárgyalás. A cikk szerint a férfi már az előző tárgyalásin is a saját kivégzéséért kardoskodott.

– Nem tudom agyilag és lelkileg felfogni, mit tettem, hogy három gyereket az anyjuk nélkül hagytam. Van egy megoldás: az, hogy engem kivégezzenek.

- mondta Dániel korábban a bíróságon.