Szerelmét megölte, riválisát életveszélyesen meglőtte a féltékeny román orvos Nyíregyházán

Vágólapra másolva!
Élete végéig, de minimum 35 évre börtönbe kerülhet az a román orvos, aki a vád szerint megölte a szerelmét. Az asszony egy ideig a szeretője volt, azután azonban visszament a férjéhez. Ezt nem tudta elfogadni a későbbi gyilkos, aki a nő férjét is életveszélyesen megsebesítette. A férj soha nem épült fel teljesen, a bal keze és a bal lába azóta teljesen béna.
Vágólapra másolva!

A román orvos még 2012-ben ismerkedett meg a munkahelyén a nővel, aki később a szeretője lett. Úgy tűnt, együtt fognak élni, azonban a nő meggondolta magát, és közölte a férfival, hogy mégis a családját választja. Az orvos ezt nem fogadta el, és

folyamatosan kereste személyesen és telefonon is a nőt, szerette volna a kapcsolatukat helyreállítani.

Forrás: police.hu

Utóbbi 2015-ben ügyvédet is fogadott azért, hogy zaklatás miatt feljelentést tegyen, végül azonban ez nem történt meg. Közben az orvos továbbra sem tudta feldolgozni, hogy a szerelme elhagyta, ezért elhatározta, hogy megöli a nőt és annak férjét is.

A nyíregyházi úhynevezett „KGST" piacon vett egy pisztolyt és 12 töltényt, aztán 2016. augusztus 31-én kora délután a pisztolyt betárazta, majd a család házától nem messze leparkolt, és a csomagtartóból kivett biciklivel tekert el a házig.

A ház előtt egy ideig várt egészen addig, amíg a nő meg nem érkezett. Akkor

a nyitott kapun keresztül besurrant a kertbe, amikor pedig a nő a bejárathoz ért, egy fejlövéssel megölte.

Ekkor ért ki a férj, akit szintén fejbe lőtt.

A nő sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen meghalt. Férje életét sikerült megmenteni, de soha nem épült fel teljesen, a bal keze és lába teljesen lebénult.

A gyilkossággal gyanúsított férfi ezután a kocsijához ment, a biciklit visszatette a csomagtartóba, és még aznap Romániába menekült, ahol lőfegyverrel való visszaélés miatt 3 év 4 hónapra ítélték. 2019-ben szabadult, ezután a román hatóságok átadták Magyarországnak, azóta is letartóztatásban van.

Az ügyészség előre kitervelten, aljas indokból, több ember sérelmére elkövetett emberöléssel vádolja és életfogytiglant kért rá azzal, hogy legkorábban 35 év múlva vizsgálja meg a bíróság azt, hogy feltételesen szabadon bocsátható-e.