Hirdetés

A Jonsbo portfóliója egy sokrétű tesztpaddal bővült

Bár a célközönség köreiben annyira nem jellemző az erre való igény, a kínai cég újdonságát rendesen meg lehet pakolni.

A Jonsbo legújabb, teljesen nyitott háza a TB01 elnevezést kapta és elsősorban a hardverteszterek/profi tuningosok munkaasztalait célozza meg leendő otthonaként. A 7 bővítőhelyes, 0,8, valamint 1 mm vastag acélból készült tesztpad Mini-ITX, microATX, ATX, CEB, illetve E-ATX formátumú deszkákat tud a hátán hordani és a két 2,5, meg a négy 3,5 hüvelykes beépítőkeret nyújtotta lehetőségeken kívül három 5,25 hüvelykes eszköz számára ugyancsak biztosított az elhelyezés.

[+]

Értelemszerű, hogy a processzorhűtő magasságát és a videokártya hosszát illetően nem kötnek bennünket korlátok (hacsak a helyiség méreteit, melyben tartózkodunk, nem vesszük számításba), tápegységből pedig a sztenderd ATX-es mellett az SFX-es is jöhet. Az alkatrészek hűtését a kétoldalra vagy az alaplapi tálca széleire felcsavarozható, három darab 120/140 mm-es ventilátor elszállásolására képes, opcionális keretek segítik; a bevethető légkavarók összlétszáma hat.

[+]

A 350 mm széles, 447 mm mély és 323 mm magas bench I/O szegletén egy USB 3.0 Type-A, továbbá egy USB Type-C csatlakozó állomásozik a 3,5 mm-es kombójack társaságában. Árat egyelőre sajnos nem áll módunkban közölni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés