Megújult a Sharkoon Shark Force egér

A második generációs változatban már új érzékelő dolgozik, az elérhető színek száma azonban a felére csökkent.

A mai napon bemutatkozott a Sharkoon Shark Force egér második generációja, melyet egyszerűen Shark Force II-nek kereszteltek el. A kialakítás maradt a régi, az elérhető színek listája azonban a feketére, a fehérre és a szürkére (Bézs? Barna?) korlátozódott, a zöld, a krémszín, illetve a kék tehát eltűnt a kínálatból.


[+]

Egy fokkal fontosabb fejlesztés is történt, lecserélték ugyanis a gumírozott burkolat alatt dolgozó optikai érzékelőt, a korábban használt, 1600 DPI érzékenységű PixArt PAN3509DH-TXWA modellt a 4200 DPI érzékenységre képes, 1000 Hz-es mintavételezési rátával operáló PixArt PAW3519 váltotta. Az érzékenység az erre dedikált gombbal hat lépcsőben (400, 800, 1600, 2400, 3200, 4200 DPI) állítható, az éppen aktuális állást a gomb és a Shark Force logó világításának színe jelzi nekünk.


[+]

A 1,8 méter hosszú vezetékkel szerelt periféria 122 x 74 x 40 milliméteres dimenziókkal rendelkezik, tömege pedig kábel nélkül 120 gramm (jó kérdés, hogy egy vezetékes egérnél kit érdekel a vezeték nélküli tömeg), ami az erre érzékenyeknek játék közben minden, csak nem kényelmes.

Jó látni, hogy ha már a súlyozáson nem spóroltak, legalább a vételárat sikerült alacsonyan tartani, mindössze 9,99 eurót kell a kasszába dobnia annak, aki magáénak szeretné tudni a Sharkoon újdonságát.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés