Átlátszó OLED kijelzős ajtókat fejleszt az LG

Az LG és az Assa Abloy együtt dolgozik a világ első, digitális kijelzőként is szolgáló automata ajtajának megalkotásán.

Az LG bejelentette, hogy együttműködési megállapodást kötött az ipari, kereskedelmi létesítményekben, illetve lakóingatlanokban használatos automata tolóajtók piacvezető gyártója, a svéd Assa Abloy Entrance Systems nevű céggel. Mindezt abból a célból, hogy közösen fejlesszenek ki, egy átlátszó OLED kijelzővel egybeépített önműködő ajtót.


[+]

A munkával olyan jól haladnak, hogy már be is mutattak egy működőképes megoldást. Az új termék az LG átlátszó LG OLED kijelzőjének (55EW5G modell), a SuperSign integrált, szoftveralapú megoldásának, valamint az ASSA ABLOY önműködő üveg tolóajtójának kombinációja révén született. Az integrált kijelzőnek köszönhetően eddig nem látott módon juttathatók el reklám- és marketingüzenetek az üzletbe lépő vásárlóknak, irodaházakban alkalmazva pedig a munkavállalók felé történő kommunikáció új eszközeként használható.

Az Assa Abloy igazgatója az együttműködéssel kapcsolatban kiemelte, hogy ezzel az új berendezéssel a vevőik kiemelkedhetnek a vetélytársak közül. Tehát konkrétan arra gondolnak, hogy egy ilyen különleges ajtó segítheti termékek értékesítését, vagy vonzóbbá tehet egy céget, ami ezáltal anyagi hasznot is hozhat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés