Megismerkedett vele, majd bezárta, prostitúcióra kényszerítette, megverte, fojtogatta

„Gaz van itt va rendorok” – ezt az sms-t írta ismerősének, mielőtt a VII. kerületi nyomozók elfogták.

2020. december 23., 11:28

Szerző:

Személyi szabadság megsértésével, kitartottsággal, szexuális erőszakkal és más bűncselekményekkel is gyanúsítják a budapesti férfit.

A férfi a közösségi médián keresztül ismerkedett meg egy 27 éves Heves megyei nővel 2020 őszén. Az üzenetváltások után a fővárosban találkoztak, ahol a férfi arra akarta rávenni a nőt, hogy egy szexuális szolgáltatásokat hirdető weboldalra regisztrálják. A nő erről hallani sem akart, de a férfi nem engedte ki a lakásból, azzal fenyegette, hogy megöli a családját, majd megerőszakolta áldozatát - számolt be a police.hu.

A nőnek később anyagi ellenszolgáltatásért kellett másokkal lefeküdnie, a pénzt az elkövető elvette tőle. A férfi folyamatosan fenyegette, volt, hogy megverte és fojtogatta a sértettet, aki nélküle nem is mehetett sehova. A nő végül a családjától kért segítséget, akik december 21-én fordultak a rendőrséghez.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága egy erzsébetvárosi lakásban még aznap megtalálta a prostitúcióra kényszerített nőt. A lépcsőházban fogták el a 34 éves budapesti J. Istvánt, akit személyi szabadság megsértése, kitartottság, kerítés, szexuális erőszak, prostitúció elősegítése és súlyos testi sértés kísérlet megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe, letartóztatásának indítványozására előterjesztést tettek.

 

 

 

Az északkeleti és a délnyugati, nyugati tájakon erőteljes gomolyfelhő-képződés várható: ezeken a részeken egyre több helyen számolhatunk esővel, zivatarral, felhőszakadással.

Újabb pofont kaptak azok, akik hittek abban, hogy a gyermekvédelmi törvény valóban szigorodhat. A kormánypártok képviselője, Dunai Mónika előterjesztése szerint ugyanis a gyónási titok mentesülne a jelentési kötelezettség hatálya alól a gyerekbántalmazások esetében is. Azaz egy pap minden további nélkül eltitkolhatná, hogy egy pedofil elkövető bevallotta neki a bűnét.