Jon Bon Jovi fia elvette élete szerelmét: gyönyörű volt a menyasszony

Jon Bon Jovi fia és gyönyörű szerelme a hírek szerint ugyanabban a kápolnában esküdtek meg, ahol a legendás rocker és felesége 1989-ben.

Jon Bon Jovi fiának esküvője
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jon Bon Jovi fia, Jesse Bongiovi apja nyomdokaiba lépett, és ugyanabban a Las Vegas-i kápolnában kötötte össze az életét szerelmével, ahol szülei tették 1989-ben.

Jon Bon Jovi fia megnősült

A 29 éves üzletember és gyönyörű felesége, Jesse esküvőjére május 7-én, kedden került sor - írja a People magazin. A Graceland Wedding Chapelben esküdtek meg, ahol Jon Bon Jovi és Dorothea Hurley is összekötötte életét 1989 augusztusában.

A fiatal feleség, Jesse Light már felkerült a Forbes 30 Under 30, azaz a 30 sikeres ember 30 alatt listájára, de emellett természetes szépségével is fenntartja a közönsége figyelmét. 

 Jesse Bongiovi 2022 augusztusában egy Instagramra feltöltött fotóval jelentette be, hogy megkérte szerelme kezét, majd egy évvel később testvére, Jake is eljegyezte szerelmét, Millie Bobby Brownt, aki a Stranger Things című sikersorozat sztárja. 

 A rockernek négy gyermeke van, a 30 éves Stephanie, a 29 éves Jesse, a 22 éves Jake és a 20 éves Romeo. Jesse az első, aki megházasodott, de vélhetően hamarosan követi a sorban Jake.

Jon Bon Jovi pár jótanáccsal is ellátta gyermekét, elmondta, hogy a házasság tele van mindennapos kihívásokkal, de ezeken keresztül ő és felesége, Dorothea megtanultak együtt fejlődni, így ezt a jövőt reméli gyermekeinek is.  

Ő Jon Bon Jovi ritkán látott lánya: Stephanie-ból csinos nő lett

Jon Bon Jovi lánya hamarosan férjhez megy.

Elolvasom

Cover-fotó: GettyImages

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük