Baleset

Így néz ki az a nappali, ahova benyargalt egy nyerges vontató Enying Fő utcáján - képek

A jármű ledöntötte a ház téglafalát, amely a nappaliba omlott. A baleset idején senki sem tartózkodott az épületben.

2024.05.13 08:31ma.hu

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján. A jármű ledöntötte a ház téglafalát, amely a nappaliba omlott. A baleset idején senki sem tartózkodott az épületben.

A jármű sofőrjét egy szabadnapos siófoki hivatásos tűzoltó emelte ki a vezetőfülkéből. Zomi Balázs tűzoltó törzszászlós áramtalanította az épületet és elzárta a házba befutó gázvezetéket is.

A kamion megrongált egy villanyoszlopot is és a kereke beszakította a vízóraaknát, a vezetéket a siófoki hivatásos tűzoltók kéziszerszámmal szorították el. Az egység áramtalanította a nyerges vontatót, amelynek sérült üzemanyagtartályából felfogták a szivárgó gázolajat.

Az épület a helyreállításáig lakhatatlan, ezért a tulajdonosok ideiglenesen rokonokhoz költöztek - írta bejegyzésében a Katasztrófavédelem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.