A Loire-menti kastélyokat idézi a mesés magyar szálloda: mutatjuk a BOTANIQ Collection exkluzív helyszíneit

BOTANIQ Collection hotelei és éttermei felső kategóriás desztinációk az országban.

BOTANIQ hotelek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A BOTANIQ Collection hoteleit valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. A különleges szépségű szállodák a hazai turisztikai szegmens vezető szereplői, az épületek egyedi történelemmel bírnak, és a nagyszabású felújításuk után mára felső kategóriás desztinációkká léptek elő az utazók számára, magas minőségű szolgáltatást nyújtva.

A BDPST Group által létrehozott márkához olyan hotelek és gasztronómiai egységek tartoznak, amelyek bár tematikájukban eltérőek, környezetükhöz való viszonyulásukban, értékeikben azonosak. Az egyedülálló kollekciónak jelenleg nyolc tagja van - köztük a BOTANIQ Turai Kastély, a tarcali Andrássy Kúria & Spa és a sárvári Melea - The Health Concept -, a jövőben pedig további egységekkel bővül az ernyőmárka.

BOTANIQ hotelek

Exkluzív rendezvény keretében a Pesti Vigadóban mutatták be a nemzetközi, illetve hazai szakmának és sajtónak a BDPST Group hoteleket és gasztronómiai egységeket összefogó ernyőmárkáját, a BOTANIQ Collectiont és annak hűségprogramját, a BOTANIQ Benefitet.

Az eseményen debütált a magyar brand hűségprogramja, a BOTANIQ Benefit is, amely a márka elengedhetetlen részét képezi. Ennek keretében a BOTANIQ Collection egységeit rendszeresen látogató törzsvendégek hűségpontokat gyűjthetnek, amelyeken keresztül nemcsak egyedi kedvezményekben és előnyökben részesülhetnek, hanem egy aktív közösség tagjai is lehetnek.

(Borító- és ajánlókép: BDPST Konzept.)

Az örök szerelem kastélya Budapesttől egy óra alatt elérhető: 8 csodás helyszín, amit egyszer látni kell

A csodás magyar kastélyokat egyszer látni kell.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük