szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A pletykák szerint nem jött össze a kínai BOE terve, hogy ők szállítsák az OLED kijelzőket a Samsungnak (és az Apple-nek).

Bár még a Samsung őszre szánt csúcsmobiljait, a Galaxy Note20-család tagjait sem mutatta be a dél-koreai vállalat, egy aprócska hír már érkezett arról, milyen lehet majd a 2021 februárjában érkező Galaxy S21 – vagy a nevezéktan változásától függően Galaxy S30.

Áprilisban lehetett először hallani arról, hogy a Samsung tárgyalásokat folytat a BOE-vel. A dél-koreaiak tervei szerint az OLED kijelzőket gyártó kínai cég paneljei néhány 2021-ben érkező mobilba kerülnének bele, köztük a Galaxy S21-be is. A megbízható információiról ismert szivárogtató, Ice Universe azonban most arról írt a Twitteren, hogy a BOE terméke nem felelt meg a Samsung minőségi elvárásainak, ezért minden valószínűség szerint a jövő évi csúcsmobilba is a Samsung Display fejlesztése kerül majd.

A GSMArena beszámolója szerint a BOE korábban azzal is próbálkozott már, hogy az Apple beszállítója legyen, és ők adják a kijelzőt az iPhone 12-be. Ez a terv a minőségbeli okok miatt szintén nem jött össze.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.