Hirdetés

Kompakt SilverStone ház elforgatott alaplapi tálcával

A gyártó panorámás megoldása egy már piacon lévő modell jobban szellőző változata.

A SilverStone bemutatta a Lucid szériába tartozó, két oldalán (lesötétített) edzett üveglapot viselő, LD03-as típusjelű házának légáramlásra kihegyezett verzióját, az LD03-AF-et, ami Mini-ITX és Mini-DTX formátumú deszkákat képest fogadni.

(forrás: SilverStone) [+]

A két modell között az a különbség, hogy az újdonság extra szellőzőréseket kapott a velünk farkasszemet néző oldalpaneljére, ami bizonyosan jól fog jönni, ha videokártyánk hűtése nem bloweres kivitelű, hanem axiális ventilátorokat használ. Az alaplap 90 fokban elforgatva kerül beépítésre, így a hátlapi kimenetek felülre migrálnak, és a grafikus vezérlőnk is az asztalra merőleges pozícióban dolgozik.

(forrás: SilverStone) [+]

Processzorhűtőnk legfeljebb 190 mm magasra nőhet, míg VGA-ból 309 mm-es hosszig (és 167 mm-es magasságig) kereshetünk magunknak társat. A meleg levegő alapból ugyebár felfelé áramlik, és ezt a természetes jelenséget hivatottak megsegíteni a két bővítőhelyes géplak alján és tetején elhelyezett, gyárilag mellékelt, 120 mm-es légkavarók, melyeket a tervezők kivehető porszűrő betétekkel fejeltek meg. A ventilátorok helyére amúgy egy-egy 120 mm-es radiátort is bepasszinthatunk, ha úgy hozná a sors.

(forrás: SilverStone) [+]

Háttértárolókból összesen két darab 2,5, vagy egy-egy darab 2,5 és 3,5 hüvelykes meghajtót pakolhatunk a belső térbe, míg a tápegységeket illetően SFX-es, továbbá SFX-L méretű példányokban gondolkodhatunk. Ez előlapi kivezetések tekintetében egy USB Type-C, valamint egy USB 3.0 Type-A portot kapunk a megszokott 3,5 mm-es jackek mellé. A 414 mm magas, 265 mm széles, 230 mm mély és 5,22 kg-ot nyomó, acélvázas házikó elvileg június 25-től kezdődően lesz megvásárolható, várhatóan mintegy 130 dollár kifizetésének ellenében.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés