szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Sok múlik a vírushelyzeten, de a készítők optimisták.

Koronavírus-járvány
Fellélegezhet kicsit a világ, a Covid-19 ugyan nem tűnt el, de nem keseríti meg a mindennapokat. Ám visszatér-e? És mi van a betegség utóhatásaival? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

Augusztus közepén valósulhat meg a Jóbarátok visszatérése, vagyis a népszerű amerikai sorozat egy különleges epizódjának leforgatása - erről a Ross szerepét alakító David Schwimmer beszélt a The Tonight Show-ban.

Schwimmer szerint a stáb semmit nem kockáztat, így csak akkor állnak majd kamera elé, ha a vírushelyzet engedi. A jeleneteket egyébként most is a közönség előtt tervezik felvenni, ahogy az összes korábbi Jóbarátok-részt.

Nem tudják, hogy mi tudjuk, hogy ők tudják - avagy mit lehet még elmondani a Jóbarátokról?

Minden Jóbarátok-rajongó lexikonjának a megalkotására vállalkozott Saul Austerlitz a show alkotóinak a segítségével. A Jóbarátok-generáció című könyvben megszólal többek között az ötletgazda David Crane, Marta Kauffman és Kevin Bright, sőt, írók, jelmeztervezők, kellékesek és természetesen James Burrows rendező is elmesélte az élményeit a sorozatról.

Arról, hogy a kultikus sorozat szereplői visszatérnek, nagyjából február óta hallani, de hivatalossá csak később vált. A készítők akkor úgy fogalmaztak: szeretnék, ha a különleges epizód még a nyáron elkészülhetne.