szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Arról nem szól a hír, hogy valódi szakmát vagy amolyan MTVA-fajtát akarnak-e oktatni.

A tények tisztelete és az információk összegyűjtése, a tájékozott polgárok számának növelése és a demokratikus nyilvánosság érdekeinek védelme.

Állítólag ezeket az értékeket kívánja képviselni a közmédia és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) szeptemberben induló újságíró-szerkesztő képzése, közölte az MTVA Sajtóosztálya. A közlemény szerint az új szakirányú médiaképzésre már lehet jelentkezni, a határidő augusztus 1.

Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Zrt. vezérigazgatója elmondta, örömmel és nagy várakozással indítják útjára a közszolgálati média-újságíró és szerkesztő szakot a NKE-n. Céljuk, hogy megtalálják azokat az elsősorban a közszolgálati média iránt érdeklődő fiatal tehetségeket, akik az újságírók, szerkesztők újabb nemzedékeként nem csupán elméleti, de gyakorlati tudást is elsajátíthatnak, később pedig bekapcsolódhatnak a gyakornoki programokba, amelyek végén a legjobbak számára állást is ajánlanak.

*

A közmédia 2021-ben több mint 100 milliárdból gazdálkodhat. De korábban arra is volt példa, hogy hazugságot terjesztettek.

Több mint 100 milliárd forintból gazdálkodhat 2021-ben a közmédia

Húszmilliárd forinttal megemelik az MTVA támogatását, 11 milliárd jut nemzeti konzultációra.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.