szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az énekes-dalszerző Elton John könyvét olvasva jött rá, hogy vannak függőségei.

Egy amerikai önsegítő könyvekkel foglalkozó kiadónak adott interjút chaten keresztül Ed Sheeren, az interjú szövege pedig eljutott a The Sun bulvárlaphoz. Ebben az énekes kifejti, hogy mikor elolvasta Elton John önéletrajzát, rájött, hogy fellelhetők bizonyos párhuzamok az ő és kollégája életében.

Például ő is egy időben szó szerint hányásig tömte magát gyorskajával és rengeteget ivott. Addig evett, amíg rosszul nem lett – fogalmazott. "Tetoválásokkal voltam tele, és olyan vagyok, aki nem csak félig csinálja meg a dolgokat, így elkezdtem inni, és mivel nem láttam értelmét egy pohár bornak, rögtön inkább két üveggel ittam".

A zenész a feleségét, Cherryt kérte meg, hogy segítsen kijönnie a függőségből és legyőznie egy életmódváltással a táplálkozási zavarát.

Ed Sheeran arról is beszélt, hogy bár a turnézás eleinte egy nagyon klassz dolognak tűnik, egy idő után magányosnak érzi magát az ember. "Egyszerűen elkezd szomorúvá válni (a turnézás)" – mondta, és hozzátette, hogy a 2014-es X című lemezének turnéja az egyik legkeményebb időszak volt az életében, de most már viszonylag kiegyensúlyozottak a napjai.

Új hobbija is van, mert találnia kellett valamit, ami a munkán kívül örömet okoz neki. "Vettem 30 vásznat, és 30 napon át minden nap megfestettem egyet" – tette hozzá.

(via NME)