szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Politizálni azért nem akar, de a véleményét elmondja.

A Wellhello zenekar frontembere az ATV reggeli műsorának a vendégeként nem fűzött nagy reményeket ahhoz, hogy a kormány feloldaná a zenei rendezvényekre vonatkozó korlátozásokat, és a kormány így is tett. (Gulyás Gergely csütörtökön jelentette be, hogy augusztusban sem lesznek fesztiválok.) Fluor Tomi szerint nem is biztos, hogy a jelenlegi járványhelyzetben helyes lenne a nagy rendezvényeket megtartani, de az 500 fős korlátot kevésnek gondolja.

Aggódva beszélt a zeneipar helyzetéről, és a támogatások hiányáról, és arról, hogy egyre többen hagyják el a pályát. „Konkrétan ki lett végezve” – mondta a zeneiparról. (Gulyás Gergely szintén a csütörtöki kormányinfón egy 5,2 milliárdos támogatást jelentett be, amelyből a zenészek garázskoncerteket tarthatnak, a felvételeket pedig közzéteszik.)

Arra a felvetésre, hogy ez énekes mostanában több, közéleti témájú ügyben is felszólalt, elmondta, hogy ugyanannyira tartja sz*rnak az ellenzéket, mint a kormányt, és szerinte jelenleg nincs kire szavazni.

Politizálni nem akar, és nagyon utálja, ha akár a kormány, akár az ellenzék céltáblaként használja. Amikor közéleti témában megnyilvánul, azt azért teszi, mert egyszerűen vannak olyan döntések, amelyeket morálisan helyesnek vagy helytelennek lát.

Fluor Tomi szerint a kormányban és az ellenzékben vannak „jófejek”, akik jó döntéseket hoznak. Példaként említette Székesfehérvár polgármesterét, Cser-Palkovics Andrást, akit „imád”.

hvg.hu Itthon

Gulyás: Augusztusban sem lesz fesztivál

Fesztivál helyett garázskoncertek jönnek - jelentette be Gulyás Gergely miniszter a kormányinfón. Az ágazat 5,2 milliárdos támogatást kap, a pénzről a Magyar Turisztikai Ügynökség dönt. Kiderült az is, hamarosan közzéteszi az Emberi Erőforrások Minisztériuma, hogy augusztus 1-től mennyiért teszteli a külföldről hazatérőket az Országos Mentőszolgálat.