A 2000-es évek gyönyörű tinisztárja volt: új külsejével nem biztos, hogy felismered Amanda Bynest

Amanda Bynes öt hónapnyi csend után mutatta meg magát az Instagramon.

amanda-bynes
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amanda Bynes a 2000-es évek népszerű tinisztárjainak egyike volt. 1998-ban debütált a kamera előtt Shaquille O'Neal sorozatában, egy évvel később pedig már meg is kaparintotta azt a szerepet, amellyel a köztudatba került: a Nickelodeon csatorna The Amanda Show-jának házigazdájaként kislányok milliói zárták a szívükbe.

Később az is kiderült róla, hogy nem csak a bohóckodáshoz ért, Colin Firth oldalán kapott főszerepet a Miről álmodik a lány? című filmben, de John Travoltával és Michelle Pfeifferrel is játszott együtt. Tíz évvel ezelőtt forgatott utoljára, azóta nem filmes sikereivel, hanem magánéletével és botrányaival hívja fel magára az emberek figyelmét. 2012-ben derült ki, hogy súlyos mentális problémákkal küzd, orvosai bipoláris személyiségzavart állapítottak meg nála. 

Amanda Bynes így néz ki most

Bár az elmúlt esztendőkben ki-be járt a különböző rehabilitációs intézményekből, a posztjai alapján sajnos nem mindig volt beszámítható. Márciusban azzal borzolta fel a kedélyeket a közösségi médiában, hogy bejelentette várandósságát, amelyet később ügyvédje cáfolt meg a People magazin közleményében. A színésznő ezután ismét kezelés alá vetette magát, öt hónapnyi csend után posztolt újra egy képet az Instagramra.

A legfrissebb felvételen alig lehet ráismerni: hosszú, fekete hajjal és szemüvegben állt a kamera elé. A sztár legutóbb május 23-án beszélt hogylétéről. Akkor elárulta, megszerezte főiskolai diplomáját, és további online órákat vesz, hogy még feljebb tornázza tanulmányi átlagát.

amanda bynes 2003
Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images Hungary

Azt is megosztotta követőivel, hogy távlati tervei közt szerepel egy internetes áruház megnyitása. Ehhez már Instagram felületet is készített, Matte Black Online Store-oldalán osztotta meg legújabb fotóját is.

Így néznek ki most az Olsen ikrek

Mary-Kate és Ashley Olsen a ’90-es évek ünnepelt ikerduója volt. Filmjeiken egy generáció nevelkedett. Bájos vonásaikkal és cserfes stílusukkal sokak szívébe lopták be magukat. Mára azonban csak árnyékai önmaguknak, szétplasztikázott arcukra alig lehet ráismerni. 

A rég látott Olsen ikrekre már rá sem ismerni - Nagyon megváltozott a 90-es évek legnépszerűbb testvérpárja

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük