Új fogadási lehetőség a lovassportok rajongóinak

Lóverseny a svájci St Moritz-tó jegén, White Turf
Competitors take part in the 2000 meters flat race at the White Turf horse racing event held on the frozen lake of the Swiss mountain resort of St. Moritz on February 17, 2019. - More images can be found on www.afpforum.com. Search slug: HORSE-RACING-SWITZERLAND (Photo by STEFAN WERMUTH / AFP)
Vágólapra másolva!
Október 15-től elkezdődött a Kincsem+ fogadás segédszelvényes értékesítése a Szerencsejáték Zrt. értékesítőhelyein. A szakértő fogadók egy szelvényen akár már saját maguk választhatják ki a megfogadni kívánt lovakat, míg a Kincsem+ TUTI gépi játék továbbra is a leggyakrabban megfogadottak közül jelöl ki 5 lovat a lóversenysportban kevésbé jártas, de a játék izgalmára vágyó fogadóknak.
Vágólapra másolva!

A lóverseny önmagában is izgalmas és látványos esemény, de egy-egy futam sokkal izgalmasabbá válhat, ha a verseny kimenetelére, illetve kedvenc lovainkra fogadni is tudunk - írja közleményében a vállalat. A sportfogadásnak ez a különleges válfaja egyelőre kevésbé ismert és elismert a hazai játékosok körében, a statisztikák azonban azt mutatják, hogy a játékosok egyre nyitottabbak a számukra egyelőre ismeretlen fogadási lehetőségek iránt.

Illusztráció Forrás: AFP/Stefan Wermuth

A lóversenyfogadás élményét ma már nem csak a versenyek helyszínén, hanem a lottózókban is átélhető, hiszen a Kincsem+ naponta kínál nemzetközi fogadási lehetőséget a játékosok számára.

A lóversenyeket sokan kedvelik idehaza, néhányan azonban inkább csak a fantasztikusan gyors lovakban gyönyörködnek, azok teljesítményével, erejével és nyerési esélyeivel nem igazán vannak tisztában. A lóversenyek szerelmesei és szakértői október 15-től szabadon választott lovakra is köthetnek fogadást a Szerencsejáték Zrt. lottózóiban

- írják.

Míg a Kincsem+TUTI gépi játék esetében nem szükséges a lóversenyekben való jártasság, a téteket ugyanis egy algoritmus teszi meg a játékos helyett, addig a szelvény kitöltésével a fogadók válaszhatnak tetszésük szerint 5 (plusz egy tartalék) lovat, amelyet megfogadnak.

Bár a vállalat által forgalmazott játékok nem a veszélyes, függőség szempontjából kockázatos kategóriába tartoznak, a cég fontosnak tartja mind a felelős játékszervezést, mind a szerencsejáték-függőség prevencióját és kezelését, amelyekre működése során kiemelt hangsúlyt fektet annak érdekében, hogy a játék tényleg csupán játék maradjon.