szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Úgy néz ki, a jövő heti Bajnokok Ligája-fordulóban már a Juventus legjobb játékosát is meg kell valahogy fognia a Fradinak.

Koronavírus-járvány
Fellélegezhet kicsit a világ, a Covid-19 ugyan nem tűnt el, de nem keseríti meg a mindennapokat. Ám visszatér-e? És mi van a betegség utóhatásaival? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy Cristiano Ronaldo felépült a koronavírusból, így minden esély megvan rá, hogy jövő hét szerdán pályára lépjen a Puskás Arénában a Ferencváros ellen a Bajnokok Ligája csoportkörében.

Ronaldo a legutóbbi válogatott szünetben produkált pozitív teszteredményt, 19 napot töltött házi karanténban, nem játszott a Barcelona ellen sem, a meccsen a Juventus két góllal kapott ki.

Előtte a hírek szerint összesen tizennyolc pozitív tesztet produkált, de a legutóbbiak már negatívak lettek, ezért elhagyhatta a karantént. Az orvosi vizsgálatokon még át kell esnie edzés előtt, de ha minden rendben van, akár a hétvégi olasz bajnokin is focizhat.

Ronaldo korábban azzal keltett feltűnést, hogy kifejtette, szerinte semmit sem érnek a PCR-tesztek.

A Fradi szerdán 21:00-tól a Puskás Arénában fogadja a Juventust a Bajnokok Ligájában a Dinamo Kijev elleni 2-2-es döntetlen után.