Emlékszel a Stuart Little kisegér szemüveges kisfiújára? Izomkolosszus lett belőle

Már fel sem lehet ismerni az ennivaló kisfiút a filmből.

jonathan-lipnicki-cover
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ki ne emlékezne arra az elragadó, szemüveges kisfiúra, aki a Stuart Little kisegér George-aként kapott egy rágcsálót testvérének? A babaarcú színészpalánta jócskán megváltozott az eltelt több mint húsz évben, a cuki jelző már a legkevésbé sem illik rá, igazi macsó férfi lett belőle.

Jonathan Lipnickire szinte rá sem lehet ismerni, a családi mozik sztárja eszméletlenül kigyúrta magát, nemcsak az edzőtermek gépeit koptatja, hanem a harcművészetekben is jártas, például dzsúdzsucubajnok.

Így néz ki a Stuart Little kisfiúja napjainkban

Heti négy-öt alkalommal sportol, és az étkezésre is odafigyel, nehezen mondott le kedvenceiről, mint például a hamburger, de az eredmények láttán úgy gondolja, megéri, ha ellenáll a kísértésnek. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Always learning @saeksonmuaythai

Jonathan Lipnicki (@jonathanlipnicki) által megosztott bejegyzés,

Nagyon fiatalon került a szórakoztatóiparba, első filmje, a Jerry Maguire forgatása alatt mindössze hatéves volt. A környezetében lévők nagyon féltették, nehogy sok más gyereksztárhoz hasonlóan ő is összeroppanjon a fiatalon jött hírnév súlya alatt.

- Szerintem minden a nevelésen múlik, a kisgyerekek olyanok, mint az agyag, formálhatóak, nagyon fontos az ilyen elsöprő sikernél vagy hírnévnél, hogy a megfelelő emberek vegyenek körül. Nekem szerencsém volt, a szüleim igazán szuperek, állami iskolába jártam, és normális életet éltem. Hétköznapi barátaim voltak, nem színészek. Ami szintén két lábbal a földön tartott, hogy a szüleim már kis koromban is felnőttként kezeltek, engedték, hogy én hozzam meg a döntéseket a karrieremmel kapcsolatban - mesélte a Convention Junkies interjújában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Swipe to see @dennylipnicki fitness progress!!!

Jonathan Lipnicki (@jonathanlipnicki) által megosztott bejegyzés,

Miután alábbhagyott a gyereksztárság csillogása, és középiskolába ment, sajnos neki is kijutott az iskolai zaklatásból, azzal bántották osztálytársai, hogy hiába a színészet az álma, nem fog több filmet készíteni. Erről az időszakról egy Instagram-posztban vallott.

- Tinédzserként minden este pánikroham gyötört, féltem, hogyan vészelem át a következő napot, hogyan vágják a fejemhez, hogy sosem váltom valóra az álmaimat. Szerencsére olyan emberek vettek körül, akik támogattak, hogy ne adjam fel, tegyek meg mindent, hogy elérjem a céljaim - írta a posztban.

Rácáfolt utálóira, hiszen a mai napig forgat, igaz, nem hollywoodi szuperprodukciókban tűnik fel, sokkal jobban kedveli a kisebb költségvetésű, független filmeket.

Ő volt a Dennis, a komisz gyereksztárja, így él most

Mason Gamble, a Dennis, a komisz cuki gyereksztárja ma már civil munkát végez, nem ő az egyetlen hollywoodi sztár, aki egy életre szakított a filmiparral.  

A Dennis, a komisz cuki kisfiúja ma már tengerbiológusként keresi a kenyerét - Sztárok, akik otthagyták Hollywoodot

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük