szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Fekete Zsolt tünetmentes és otthonról dolgozik, a városházán szünetel az ügyfélfogadás.

Koronavírus-járvány
Fellélegezhet kicsit a világ, a Covid-19 ugyan nem tűnt el, de nem keseríti meg a mindennapokat. Ám visszatér-e? És mi van a betegség utóhatásaival? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

Négyen is megfertőződtek koronavírussal a salgótarjáni polgármesteri hivatalban, köztük a polgármester – ezt maga Fekete Zsolt polgármester közölte a Facebookon.

A polgármester azt írta, hogy munkatársai lábadoznak, ő maga „szerencsésebb helyzetben van”, tünetmentes, otthonról dolgozik. A városvezető hozzátette, hogy keddtől a polgármesteri hivatal dolgozói bizonytalan ideig távmunkában dolgoznak, a személyes ügyfélfogadás bizonytalan ideig szünetel, a hivatal irodáit pedig fertőtlenítik.

Tisztelt Salgótarjániak!Három közvetlen kollégám koronavírus gyanús tüneteket produkált, ezért PCR tesztet végeztek...

Közzétette: Fekete Zsolt – 2020. november 2., hétfő

Karácsony Gergely múlt hét szerdán közölte, hogy határozatképtelenség miatt elmaradt a Fővárosi Közgyűlés ülése, mivel Budapest több polgármestere is igazoltan koronavírus-fertőzött, vagy a teszteredményére várva karanténban van. A csepeli Borbély Lénárd október 20-án közölte, hogy koronavírusos, múlt hét kedden pedig a nyolcadik kerületi Pikó András jelentette be, hogy elkapta a koronavírust. Hétfőn Balogh Lajos emberi jogi aktivista, VIII. kerületi önkormányzati képviselő hunyt el koronavírus-fertőzésben, mindössze 28 éves volt.

Október 25-én Balassagyarmat polgármestere írta meg, hogy pozitív lett a koronavírustesztje, Csach Gábor akkor azt közölte, hogy otthon gyógyul, múlt hét szerdán viszont kórházba került.