Felismered a Shygys együttes szívtipróját? A 45 éves Ács Bálint ma egy tanyán él

Ács Bálint a Life TV Vacsorakirály című műsorában sóskúti tanyáján látta vendégül a műsor szereplőit.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Shygys együttes 1997-ben alakult meg a Backstreet Boys mintájára, az öt tag kiválasztásakor nem csak az ének-, hanem a tánctudás is számított. 1997 decemberében jelent meg első kislemezük a Hello, majd 1998-ban első albumuk Shygys címmel. Az 1999-ben kiadott második albumuk a Vágyom rád címet kapta, és aranylemez lett.

A lányok egyik nagy kedvence Ács Bálint volt, aki a Life TV-n hétköznap esténként jelentkező Vacsorakirály című műsorban szerepel a héten. A csütörtök esti adásban a birtokán vendégeskednek a gasztrovetélkedő szereplői. 

Ács Bálint egy sóskúti tanyán él

A Shygys továbbra is az élete része, csak öt tag helyett hárman lépnek fel, Ács Bálint Csordás Leventével és Gajdos Attilával áll színpadra.

Színésznek tanult, 2001 után visszatért a színpadra, majd 2010-ben lovardát indított. Feleségével, Brunner Mártával később egy élménybirtokot hoztak létre Sóskúton, ahol nemcsak lovak, hanem birkák, kecskék, malacok, tyúkok és egyéb állatok is élnek.  

A tanyán sok vendég és barát jár, ezért a 45 éves sztár megszokta már, hogy gyorsan főzzön sok emberre a bográcsban is, így a Vacsorakirályban sem okozott gondot számára a háromfogásos menüsor elkészítése. 

acs-balint-soskut
Fotó: Life TV/Vacsorakirály

Azt csak kevesen tudják, hogy spanyol gyökerekkel rendelkezik, így a menüben spanyol ételek is helyet kaptak. 

- Anyu meg apu sokat dolgozott, gyermekkoromban nagymamámmal éltem sokáig, hatéves koromig nem is beszéltem magyarul. Nem is járhattam óvodába, csak az utolsó évben. 

acs-balint-batch
Fotó: Life TV/Vacsorakirály

A Vacsorakirály egyik e heti adásából az is kiderült, hogy miért mindig Ács Bálint merít a vendégeknek.

- Az én családom spanyol, ahol tilos a nőnek merni és kenyeret szelni, ezen kívül mindent a nő csinál - árulta el.

Magyar sztárok, akik egy tanyán élnek

Akik nézték a Barátok köztöt 1998-as indulásakor, azok számára bizonyára nem ismeretlen Csapó Virág neve. A színésznő a sorozatban Novák László első feleségét alakította. Öt éven át volt a széria oszlopos tagja. Képes összeállításunkban mutatunk még néhány hazai sztárt, akik hozzá hasonlóan hasonlóan maguk mögött hagyták a fővárosi életet, és inkább egy tanyára költöztek, vagy a csendes, vidéki életet választották.

A Barátok közt főszereplője volt - Az 52 éves Csapó Virág most egy tanyán él

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük