Megújult a Bang & Olufsen hordozható audió rendszere - itt a BeoLit 20

A Bang & Olufsen BeoLit 20 nagyon ígéretesnek tűnik, és ez az árán is látszik.

A felső kategóriás termékeiről ismert Bang & Olufsen 2012-ben mutatta be BeoLit nevű, nagy teljesítményű, leginkább egy piknikes kosárra hasonlító hordozható hangrendszerét. A termék sikeresnek bizonyult, már több változata is megjelent, és idén ősszel felbukkant a legfrissebb verzió is.

Bang & Olufsen BeoLit 20
Bang & Olufsen BeoLit 20

Ez a BeoLit 20, melynek maximális kimeneti teljesítménye 70 watt, és amelybe három darab 1,5"-es full range, egy darab 5,5"-es mélynyomó, illetve két 4"-es passzív basszus radiátor került. A termékről azt állítja a gyártó, hogy gyönyörűen szól, de persze az lenne az igazán meglepő, ha ennek ellenkezőjét hirdetnék. A hivatalos specifikációk szerinti frekvenciaátvitel 37 Hz és 20 000 Hz közé esik, ami nem hangzik rosszul. A Bang & Olufsen szerint a BeoLit 20 akár egy 50 négyzetméteres helyiséget is képes gond nélkül megtölteni hangokkal.

A masina természetesen támogatja a Bluetooth technológia használatát, és így a hangok vezeték nélküli úton is eljuttathatóak rá a kompatibilis eszközökről a vezetékes megoldás mellett. A 3200 mAh akkumulátor akár 37 órás üzemidőre elegendő energia elraktározását szavatolja, és segítségével a készülék akkupakként is használható, hiszen képes más berendezések töltésére.  A letisztult külsejű termék nem kifejezetten olcsó, hiszen 500 dollárt, azaz mintegy 160 000 forintot kérnek el érte.

Előzmények

Hirdetés