Amerikai konzervatív lap: Soros elcsalja a választást

Vágólapra másolva!
Azt a módszert alkalmazza, amelyet már sokszor, derül ki a Tűzfalcsoport blog új írásából.
Vágólapra másolva!

Nem tartott sokáig, amíg a radikálisok utcára léptek, miután a közvélemény-kutatások kedden este lezárultak. Washington DC-től Los Angelesig az „Ellenállás" beizzította rohamgépezetét. Három embert késeltek meg. Az olyan csoportok, mint a Shutdown DC, a Black Lives Matter és az Antifa többet ígérnek. Sokkal többet.

Richard Poe, David Horowitz társszerzője „Az árnyékpárt" című sorozatban, Soros György messzemenő befolyásának vizsgálata során úgy véli, a baloldali milliárdos forradalmat szervez. „Soros György megpróbálja „ellopni" a választásokat" - mondta Poe a D. James Kennedy Minisztériumnak, amely új, országosan sugárzott dokumentumfilmet készített: „Radikális milliárdos: Soros György és Amerika átalakításának rendszere". Poe azt állítja, hogy Sorosnak „egy egész kiváló szakértői csapata van, a világ legjobb szakértői. És megpróbálják abszolút ellopni ezeket a választásokat."

Nem kérdés, hogy Soros eltökélte-e Donald Trump elnök leváltását. 2018-ban Davosban a résztvevőket arról biztosította, hogy Trump „pusztán átmeneti jelenség, amely 2020-ban, vagy még hamarabb megszűnik". Kb. 70 millió dollárral töltötte fel a demokraták kasszáját, hogy Trumpot eltávolítsa a Fehér Házból. Nem amatőr a rendszerek leváltásában. Horowitz és Poe azt állítja, hogy „Soros Nyílt Társadalom Alapítványai sok országban segítették a puccsokat és a lázadásokat, mindig látszólag a „demokratizálás" érdekében."

Soros Nyílt Társadalom Alapítványainak hálózata 2001-ben „jelentős sikereket" ért el Szlovákiában, Horvátországban és Jugoszláviában, ahol „a civil társadalmat mozgósították, hogy megdöntsék az elnyomó rezsimeket, és túllépjenek azokon."

Jugoszláviában a Soros által finanszírozott tüntetők elárasztották Belgrád utcáit, hogy ellehetetlenítsék a választásokat. A Soros által finanszírozott Otpor nevű, 70 ezer fős harcos ifjúsági szervezet a szavazás helyett puccsot szervezett - írja Horowitz és Poe. Így is tettek - magyarázzák a szerzők - ökölre, csizmára, fegyverekre és Molotov-koktélokra támaszkodnak. 2000. október 5-én forradalmárok riogattak Belgrádban, felgyújtva a szövetségi parlament épületét és az RTS állami televíziós hálózat központját. Janes Sentinel jelentése szerint az Otpor által vezetett AK-47-esekkel, mozsárokkal és vállról indítható páncéltörő fegyverekkel útzárakat állítottak fel Belgrád körül. Slobodan Milošević akkori elnök lemondott, azonnal letartóztatták és Nemzetközi Büntetőbíróság elé állították.

Soros egyik munkatársa később azt mondta a Los Angeles Timesnak: „Azért voltunk itt, hogy támogassuk a civil szektort - azokat az embereket, akik Slobodan Milošević rendszere ellen harcoltak. Munkánk nagy része titkos volt." Neil Clark brit újságíró Slobodan menesztését annak a kilencéves, 100 millió dolláros befektetésnek nevezte, amelyet Soros a szerb ellenállás finanszírozására és kiképzésére tett.

Soros ugyanezt a technikát alkalmazta Grúziában, ahol figyelmeztette Eduard Shevardnadze elnököt, hogy utcára küldi a tüntetőket, hogy blokkolják a szavazások során bekövetkező esetleges csalásokat az ország 2003-as választásain. „A szabad és tisztességes választások biztosítása érdekében mozgósítani kell a civil társadalmat" - jelentette ki Soros nyilvános fenyegetésében. „Ezt tettük Szlovákiában Mečiar idején, Horvátországban Tuđman idején és Jugoszláviában Milošević idején."

Soros nem blöffölt. Jugoszláviából küldött Otpor (Ellenállás)-aktivistákat, hogy képezzenek ki mintegy 1000 hallgatói aktivistát Grúziában. A Soros által finanszírozott televízió pedig rendszeresen sugározta a Milošević vereségét bemutató „Diktátort lehozni" című dokumentumfilmet.

A választások napján Shevardnadze kihirdette a győzelmet. Mivel az utcán tüntetők és buszok több embert vittek be Tbiliszi fővárosába, Shevardnadze a polgárháború ellen döntött és lelépett.

„Az általánosan elfogadott közvélekedés szerint Soros György az a személy, aki megtervezte Shevardnadze megdöntését" - mondta egy grúz újság szerkesztője a kanadai Globe and Mail újságnak. „Örülök a Grúziában történteknek, és nagy büszkeséggel tölt el, hogy hozzájárultam ehhez" - mondta a Los Angeles Timesnak.

Miután tömeges tiltakozásokat, sőt tömeges erőszakot alkalmazott a rendszerváltás tengerentúli kikényszerítésére, Soros most az Egyesült Államokra összpontosít. „Hiszek a nyitott társadalom értékeiben" - mondta 2003-ban. „Az elmúlt 15 évben energiáim nagy részét arra összpontosítottam, hogy külföldön küzdjek ezekért az értékekért. Most az Egyesült Államokban teszem ugyanezt."

Abban az időben Soros George W. Busht célozta meg, most Donald Trump elnököt. A 2014-es Nyílt Társadalom Alapítványok belső stratégiai dokumentumból kiderül, mennyire fontos ez az év számukra. A dokumentum – mely egyben lélegzetelállító leleplezés a Soros Alapítványok agresszív törekvéseiről az átformálandó Amerika érdekében - kijelenti, hogy tervek készültek az „alapvető reform biztosítására 2020-ig a választások vonatkozásában".

A kockázat nagyon is valós - mondta Richard Poe a D. James Kennedy Minisztériumnak: „Azt hiszik, hogy ez az ő pillanatuk. Soros György és kollégái, akik megtörték a világ számos országát, most forradalmat indítanak itt, az Egyesült Államokban. És hiszik, hogy ezúttal is működhet. Ez a nagy pillanatuk a törvényes kormányunk megdöntésére, kultúránk tönkretétele, szokásaink, alkotmányunk, népünk tönkretétele, mindaz, ami fontos az életünkben."

Szóval mit kéne tenni? Imádkozni szorgalmasan Isten irgalmáért, és megállítani azokat a vezetőket, akik Soros György erőfeszítéseit támogatják, hogy „mozgósítsák a civil társadalmat" Trump elnök elűzésére.