600 ezer forintot keres egy 19 éves angliai prostituált éjszakánként, a kliensek néhány perc szünettel váltják egymást

Vágólapra másolva!
Átszámolva magyar fizetőeszközre 600 ezer forintot keres Angliában egy prostituált éjszakánkánt. A nő pár perc szünetekkel fogadja kuncsaftjait. Egy tévécsatornának nyilatkozott munkájáról.
Vágólapra másolva!

Egy hotelszobában, hétvégi műszakra készülve az Ellie néven futó prostituált az angol Channel 5 nevű tévécsatornának nyilatkozott.

Az adásban elmondta, hogy egy 15 perces szexért általában 70 angol fontot, azaz csaknem 30 ezer forintot kér, ezen az árfolyamon pedig egy éjszaka alatt akár 1500 fontot (600 ezer Ft) is képes megkeresni. Két kuncsaft között néha csak pár perc telik el - írja a Bors.

A fiatal nő három éve dolgozik szexmunkásként, két vendég között le kell zuhanyoznia és át kell öltöznie elmondása szerint. Néha 2-5 perce van erre, máskor fél órája.

Elmondta azt is, nehéz megfelelő szállodai szobát találnia a munkavégzéshez, sok helyen ugyanis nem engednek „látogatót" éjszakára, és az is fontos számára, hogy az ajtón legyen kukucskáló, hogy még az ajtónyitás előtt meg tudjon győződni róla, ki érkezett hozzá - írja a portál a DailyStar írására hivatkozva.