szerző:
MTI
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az FTC-nek ötezer eurót, átszámítva 1,7 millió forintot kell fizetnie az UEFA fegyelmi testületének döntése szerint.

Koronavírus-járvány
Fellélegezhet kicsit a világ, a Covid-19 ugyan nem tűnt el, de nem keseríti meg a mindennapokat. Ám visszatér-e? És mi van a betegség utóhatásaival? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) megbüntette a Ferencvárost, mert szurkolóinak egy része nem tartotta be a koronavírus-járvány miatti óvintézkedéseket. Az FTC-nek ötezer eurót (1,7 millió forint) kell fizetnie a fegyelmi testület pénteki döntése szerint.

Az UEFA versenyrendszeréhez tartozó mérkőzéseken kötelező a távolságtartás, az arcmaszk viselése és az ülésrend betartása.

A magyar bajnoki címvédő eddig két meccsen szerepelt hazai környezetben a G csoportban: október 28-án 2-2-es döntetlent játszott a Dinamo Kijevvel, november 4-én pedig 4-1-re kikapott a Juventustól

A Ferencváros egyik csoportellenfelét, a Dinamo Kijevet 19 ezer euróra bírságolta az UEFA.

Gulyás Gergely üzent a fradistáknak: ha nem tartják be a szabályokat, bezárják a stadiont

Első hazai meccsét játszotta a Ferencváros a 2020/2021-es Bajnokok Ligája csoportkörében, a magyar bajnok az ukrán Dinamo Kijevet fogadta a Groupama Arénában. A Fradi kétgólos hátrányból egyenlített, így megszerezte első pontját.