szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A korábbi versenyeken elmaradtak az eredményei a várakozástól.

Koronavírus-járvány
Fellélegezhet kicsit a világ, a Covid-19 ugyan nem tűnt el, de nem keseríti meg a mindennapokat. Ám visszatér-e? És mi van a betegség utóhatásaival? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

Hosszú Katinka úgy döntött, hogy nem vesz részt az úszók jövő heti országos bajnokságán, mert az olimpiára való felkészüléséhez most edzésekre van szüksége. Hosszú sok sikert kíván klubtársainak, valamint a többi úszónak a keddtől szombatig tartó versenyre.

Hosszú és csapata, az Iron részt vett a budapesti buborékban (vagyis szigorú elzártságban) megrendezett ISL (Nemzetközi Úszóliga)-szezonon. Hosszú eredményei elmaradtak ugyan a várakozástól, de versenyről versenyre jobb formát mutatott. Akkor úgy nyilatkozott, hogy már nagyon hiányoztak neki a mindenkori felkészülésének alapját képző viadalok, és "ha lett volna még tíz meccs, akkor formába lendül". Majd kifejezte reményét, hogy hamarosan minél több versenyen tud medencébe ugrani, és akkor a felkészülése is visszatér a korábbi ritmusba. Kiemelte: sokkal jobb formában érzi magát és motiváltabb az ISL szezont követően, mint korábban, amikor nyolc hónapon keresztül nem tudott versenyezni, ezért a mostani csapatviadal nagy lökést adott neki a jövőre.