Hazudott a baloldal a parlamenti bizottsági ülésről

Vágólapra másolva!
Hazudtak a baloldali képviselők az EU konzultációs testület ülésén elhangzottakról - írta a Facebookon Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. 
Vágólapra másolva!

"A ma reggeli EU konzultációs testület ülésén jelen voltam a parlament delegációs termében, amit utána a baloldali képviselők mondtak az ott elhangzottakról, vegytiszta hazugság. Tették ezt úgy, hogy erről a fórumról nem lehet tájékoztatást adni, mert zárt ülésnek minősül" - írta Kocsis Máté.

A Fidesz frakcióvezetője felsorolta a legnagyobb hazugságokat:

- A "nagyon harcos" Jakab Péter a közel kétórás értekezleten egyszer sem szólalt fel, egyet sem kérdezett a miniszterelnöktől. Amit kint elmond, bent nem merte

- Varju egyetlen rövid kérdését a miniszterelnök megválaszolta, tovább nem kérdezett, mert a válasz egyértelmű és érthető volt. (Talán még számára is.)

- A legízléstelenebb hazudozó Szabó Tímea, aki olyan állítást tulajdonított a miniszterelnöknek, amit ő nem mondott. Szabó hazudott az EU-s hitelfelvétel kérdésében is, amivel a kormány sem ért egyet, és hazudott "a családonként egymillió forintot vesznek el" állításával is.

- "Tóth Bertalan halovány felszólalása sem arról szólt, amiről szegény később beszélt. De őt megértjük, neki jobban fő a feje Gyurcsány miatt, mint Orbán Viktor miatt" - zárta a felsorolást Kocsis Máté, majd levonta a tanulságot: