Madonna 24 éves lánya dögös fehérneműben pózolt: Lourdes vérbeli bombázóvá vált

Madonna lánya ennyire bevállalós volt.

madonna-és-lourdes-cover
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Madonna lánya, Lourdes, becenevén Lola lényegében a rajongók szeme előtt nőtt fel, az énekesnő az elmúlt években többször megjelent nyilvánosan a lányával, aki mára egy nagyon szép és dögös nővé érett.

Egyértelműen édesanyja szépségét örökölte, ráadásul Madonnához hasonlóan Lourdes is extravagáns, aki nem fél a kamerától. 

Madonna lánya, Lourdes irtó szexi fotózáson vett részt

A Juicy Couture és a Parade márka egy közös fehérnemű-kollekciót dobott piacra, a szexi darabok reklámozására Lourdes Leont is leszerződtették. A fotózás kedvéért fehérneműkben mutatta meg bomba alakját.

A rajongók is ámultak a fotókon: "Lola a tökéletesség mintapéldánya. Nyilván kifogástalan formában van anélkül, hogy már túl vékony lenne, ráadásul annyira természetesen fest." "Bombanő, egy ikon" - írták a rajongók.

A divatvilághoz mindig is közel állt, ez egyfelől édesanyja miatt is volt, hiszen Madonna imádja a ruhákat, Donatella Versace pedig jó barátnője. Madonna a Macy's céggel 2010-ben állt össze, hogy piacra dobják a Material Girl márkanév alatt futó ruhákat, a kollekció a kislányokat és a kamaszokat célozta meg. A kreatív igazgató Lourdes lett, aki akkor csupán 14 esztendős volt.

2016-ban Stella McCartney Pop nevű parfümjének vált az arcává, 2018-ban a kifutón is debütált, Rio Uribe divattervező Gypsy Sport kollekcióját népszerűsítette modellként. 2019-ben a Miu Miu kérte fel egy kampányfotózásra, amit szívesen elvállalt. Érdekesség, hogy a 24 éves lány egyik modellügynökséghez sem szerződött le, teljesen függetlenül dolgozik.

Jennifer Lopez ikrei már ilyen nagyok

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy megnőttek Jennifer Lopez gyermekei, Maximilian és Emme.

Jennifer Lopez így öleli 12 éves ikreit friss fotóján: Emme és Maximilian már ilyen nagyok

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük