Ki nem találná, mi ejtette rabul Meghan Markle-t

Heti trendjelentés: Meghan Markle meseszép kismama
Vágólapra másolva!
Meghan Markle komoly befektetője lett egy ígéretes vállalkozásnak. A startup zabtejporral kevert „super latte" keverékeket árul chai, maccsa, „arany" és kávé ízesítéssel.
Vágólapra másolva!

Meghan Markle, Sussex hercegnője egy olyan startupba fektetett be, amelynek por alapú termékéből instant zabtej-latte készíthető.

A hercegnő bejelentette, hogy

befektetett a Clevr Blendsbe, amely „a világ első instant zabtejeskávéját" forgalmazza.

A kaliforniai Santa Barbarából elindult céget Hannah Mendoza vezérigazgató alapította 2019 januárjában.

Meghan úgy nyilatkozott, hogy büszke arra, hogy befektet az etikus alapanyagok beszerzése iránti elkötelezettségbe és egy olyan termék létrehozásába, amelyet ő maga is szeret.

A Fortune magazin szerint a hercegné azt követően kezdett el érdeklődni a cég iránt, hogy a termékeit kipróbálta.

Meghan Markle, Sussex hercegnője egy olyan startupba fektetett be, amelynek por alapú instant zabtej-latte termékét előbb maga is megkóstolta Forrás: Getty Images

Meghan nem hozta nyilvánosságra, hogy mennyit fektetett be az induló vállalkozásba, amelynek jelenleg hat munkatársa van, és négyféle instant lattét árul, a vállalat viszont közölte, hogy a befektetést üzletének fejlesztésére használja fel.

„A vállalkozóknak finanszírozásra van szükségük, emellett olyan tanácsadókra is, akiket nagyon érdekel, hogy mit építenek.

- nyilatkozta Mendoza.

A Clevr Blends honlapja szerint termékei, amelyek között a maccsa super latte és a chai super latte is megtalálható, organikus eredetű, nem génmódosított alapanyagokból készülnek, csomagolása pedig 100 százalékban újrahasznosított és 100 százalékban újrahasznosítható.

Forrás: Independent.co.uk