Hirdetés

RGB-s mikrotorony a SilverStone kínálatában

A kétkamrás, 36 literes térfogatú házban a legdrabálisabb videokártyák is kényelmesen elférnek.

A SilverStone legújabb, FARA V1M PRO névre keresztelt mikrotornya azoknak a játékosabb kedvű felhasználóknak az érdeklődését kívánja felkelteni, akiknek nincs ellenére az ARGB-s fénycsíkokkal meghintett előlap, és három számjegyű képkockaráta kipumpálására képes hardvereiket egy relatíve kompakt házban szeretnék tudni.

[+]

A 394 mm magas, 210 mm széles és 435 mm mély, 4 bővítőhelyes kalyibát Mini-ITX és microATX formátumú deszkák, 163 mm magasságú processzorhűtők és (elülső ventilátor nélkül) 379 mm hosszú videokártyák fogadására készítették fel, de beépíthető háttértárolókból sem kell beérnünk két 2,5, illetve két 3,5 hüvelykes (vagy három 2,5 és egy 3,5 hüvelykes) példánynál kevesebbel.

[+]

Légkavarókból legfeljebb öt, radiátorokból három fér el az edzett üveg oldallappal határolt beltérben és két darab 120 mm-es ventilátort alapból megkapunk tartozékként (egy ARGB-set az elöl terpeszkedő acélháló mögé, egy szimpla feketét pedig hátra). Az I/O szigeten nem látunk semmi szokatlant, hiszen két USB 3.0 és két USB 2.0 port található a fejhallgató kimeneten, a mikrofon bemeneten, valamint a power, reset és a LED-eket dirigáló gombon kívül – a Type-C sajnos ezúttal hiányzik a menüről. Alulra és felülre kivehető porszűrő betéteket kapunk.

[+]

A tajvani vállalat friss modellje a 70-80 dollár közötti árszegmensben bérel magának szállást.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés