Hirdetés

Újabb hajlított monitor az AOC-től

A készüléket játékosoknak ajánlja a gyártó, viszont a specifikációk alapján grafikai feladatokra is bevethető lehet.

Ismét egy hajlított kijelzővel keresi a játékosok kegyeit az AOC: a CQ30G3E a megszokott, 1500 mm-es sugarú ívet kínálja, VA panellel és széles, 2560x1080 pixeles felbontást biztosító képaránnyal. A 30 hüvelykes képátlón 75 Hz-es frissítéssel jelenik meg a tartalom, és az 1 ms-os MPRT mellett szükség esetén kihasználhatjuk az AMD FreeSync technológiát is, igaz, elég korlátozott tartományban. A készülék alacsony input laggel rendelkező üzemmódot is kínál, és van MBR Low Motion Blur opció is. Aki kedveli az ilyesmit, az bekapcsolhatja az állandóan megjelenő célkeresztet, a megjelenítési sebesség számlálóját, továbbá kipróbálhat különböző játékfajtákra optimalizált profilokat.

A CQ30G3E azonban nem csak játékra készült: bár felbontása nem ideális, de grafikus és videós feladatokra is bevethető, a 300 cd/m²-es fénysűrűség, 3000:1 kontraszt és szimulált HDR megjelenítés mellett ugyanis 99%-os DCI-P3-at, illetve 109%-os NTSC színteret kínál, gyári kalibrációval, amely 2 alatti DeltaE értéket garantál.

A kijelző hátoldalán két HDMI és egy DisplayPort bemenet várja a videojeleket, ezeken felül egy 3,5 mm-es jack aljzat található még itt. A négylábú, csak döntési lehetőséggel rendelkező állványt a 100x100-as VESA rögzítést felhasználva cserélhetjük le. Ár és bolti elérhetőség egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés