Közös jótékonysági akcióban vettek részt a hazai médiumok munkatársai

2020.12.24. 22:05

Közös jótékonysági akcióban vettek részt a különböző hazai médiumok munkatársai. A Református Szeretetszolgálat kívánságlista nevet viselő kampányában egy 16 éves lány kívánságát váltottuk együtt valóra, aki egy okostelefont kért a karácsonyfa alá. Emellett egy kisebb összeggel a szeretetszolgálat munkáját is támogattuk.

A közös karácsonyi akcióban a Magyar Hírlap, az Azonnali, az Index, a Magyar Nemzet, az Alfahír, a Magyar Hang, a Mandiner, a 24.hu, a Daily News Hungary, a Telex és az ugytudjuk.hu lapok munkatársai vettek részt.

Szerettük volna megmutatni, hogy bár a magyar média különböző részein dolgozunk, különböző politikai skatulyákba vagyunk besorolva, és különbözően gondolkodunk a világról is, abban mindannyian egyetértünk, hogy vannak fontosabb dolgok, mint a politikai harcok és a napi szenzációk. Bármennyire is elcsépeltnek hangzik, de ilyen például az, hogy minden gyermek és fiatal – és általánosságban minden ember – boldogságához hozzájáruljunk a lehetőségeinkhez mérten. Mert a boldogság és a szeretet nem olyasmi, ami attól növekszik, ha őrizgetjük, hanem attól, ha megosztjuk.

Ahogy Szent Pál írja a korintusiaknak: „Szólhatok bár az emberek vagy az angyalok nyelvén, ha szeretet nincs bennem, csak zengő érc vagyok vagy pengő cimbalom. Lehet prófétálótehetségem, ismerhetem az összes titkokat és mind a tudományokat; hitemmel elmozdíthatom a hegyeket, ha szeretet nincs bennem, mit sem érek.”

Mindenkinek békés karácsonyt és boldog új évet kívánunk!