Elkészült a Puskás-film első forgatókönyve

20Th Century 1950S (Decade) 1960S (Decade) DICTATORSHIP Di Stefano, Alfredo (1926-2014) Espana EUROPE FOOTBALL Franquism GRANDSTAND HISTORY Liking Madrid Madrid (Autonomous Community) MAN Photography Puskas, Ferenc Real Madrid SOCIETY Spain SPORT Sports A
Alfredo di Stefano (balra) és Puskás Ferenc (jobbra) a glasgowi BEK-döntő két hőse
Vágólapra másolva!
A világhírű magyar labdarúgó, Puskás Ferenc életét bemutató filmről tárgyalt Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője, a magyar futball és a Puskás-ügyek nagykövete a tavaly meghalt világhírű producer, Andy Vajna özvegyével, aki a már elkészült forgatókönyv jogainak tulajdonosa.
Vágólapra másolva!

Szöllősi György közösségi oldalán számolt be arról, hogy hamarosan elkezdődhet a magyar futball-legenda, Puskás Ferenc életét bemutató film forgatása. Mint írja:

A forgatókönyvet a hollywoodi filmírólegenda, Joe Eszterhas, Andy Vajna felkérésére már megírta, aminek finomítása, tökéletesítése zajlik annak érdekében, hogy minél előbb kezdetét vehesse a forgatás.

Régi nagy álma Szöllősi Györgynek a Puskás-sztorit feldolgozó játékfilm megalkotása, ennek érdekében folytatott tegnap tárgyalást az Eszterhas-forgatókönyv jogainak tulajdonosával, Vajna Tímeával, amiről egy képet is megosztott.